"Når man skal lære nye vikle-metoder.."

Mit barn skulle ALDRIG..

Mit barn skulle ALDRIG…

Inden man bliver forældre, har man naturligvis nogen forstilninger om hvilken forældre man gerne vil være. Man har måske set nogen andres børn og tænkt “Sådan skal mit barn aldrig være” Eller “Det for mit barn aldrig lov til”
Så får du din guldklump i armene også har du vendt 180 grader. Sådan var det i hvert fald i mit tilfælde..
31945043_2070809279614451_6983472916121780224_n-tileHer er nogen eksempler:

Mit barn skulle ALDRIG sove i samme seng, som os.
Hun skulle have sin egen seng og sove deri hele natten lang. Hun sov ved mig da hun blev født og en uge efter prøvede jeg at ligge hende i sin seng og jeg lagde mig i min egen. Der gik 5 min så tog jeg hende op og lagde hende ved siden af mig, hun var for langt væk det lille pus.. Nu er Ella 8 måneder og har sovet i sin egen seng i 3 uger nu. Det var mere mig der havde brug for hende tæt på, end hende der havde brug for mig tæt på.

Mit barn skulle ALDRIG sidde med elektronik (Telefon osv)
Nu får hun den når vi kører lange turer eller når jeg lige skal have et break derhjemme. Kan også godt finde på at sætte hende i sin stol også foran fjernsynet.. #Morpolitetkommersnart

Mit barn skulle ALDRIG spise søde sager før hun blev 3 år.
Ella har allerede smagt diverse kage og is. #Ogsåmigmor

Mit barn skulle ALDRIG have flaske
Hun skulle være amme-barn indtil hun var 1 år.. Da hun var 6-7 måneder sagde hun selv #pæntnejtak. Så fik hun så flaske i løbet af natten og dagen. Nu gælder det om at dække hendes behov og ikke mit eget inden for amning, selvom det var pisse hyggeligt.

Mit barn skulle ALDRIG have en gåvogn..
Det fik hun fordi faren synes hun skulle have en og han har ligeså meget ret til at bestemme hvad hun skal have, som jeg. Så det fik hun altså.

Før man får børn kan man altid være så skide bagklog. Der mange ting jeg tænkte over førhen “Hvorfor gør de ikke noget ved det?” Men nogengange har forældre også lige brug for en pause, hvor man tænker fuck nu det.. Det går nok også må folk kigge som de vil..

Har i også nogen ting i tænkte jeres barn ALDRIG skulle, som de alligevel kom til?skaermbillede-2018-04-09-kl-23-32-10

Ingen kommentarer endnu

Vær den første til at give en sprød kommentar ;)

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

"Når man skal lære nye vikle-metoder.."