Mor politiet

3 Dages syge på børneafdelingen

89b1c500-5ffe-45c5-a586-f90f39933694 Puuha. Det har været nogen hårde dage..

For det første har Ella fået 4 tænder på under en uge. Det tog hun pænt i starten, men nu er hun ekstrem pylret..

I lørdags blev hun syg med 39,1 i feber og det varede i 3 dage. Hun havde ikke ville sove hele dagen, men om aftenen fik Michael hende endelig til at sove og lagde hende i vores seng. (Vores seng er dækket op med diverse ting, så hun ikke skulle kunne rulle ud) Efter en time hører vi et ordenligt bang og et kæmpe skrig. Vores lille pige var faldet ud af sengen og lige ned på hovedet (Hun kravler ikke endnu og hun lå en hovedenden, men hun ruller jo.. 🙁 ) Hun var slet ikke sig selv og græd på en meget mærkelig måde. Jeg var græde færdig og skyndte at ringe til vagtlægen og vi kørte derind med det samme. Der var heldigvis ikke sket noget med hende og vi kom hjem igen.

Da vi så er hjemme, opdager vi en masse røde prikker over hele hendes krop. Så vi ringede til egen læge og fik en akut tid. Da vi så stod derinde kunne lægerne ikke finde ud af hvad det var. Der kom 2 læger og 1 sygeplejske ind og de synes vi skulle tage en tur på børnehospitalet i Odense. De snakkede om minigitis og alle mulige andre viruser og sygedomme, inde hos lægen. De slog så røde hunde op og prikkerne lignede på en prik! 

Vi blev så send afsted og fik afvide vi skulle gå ind af baggangen, så hun ikke smittede de syge børn (Hvis det hun havde smittede) Vi kom så i isolation og der begyndte Ella at live lidt mere op, hun begyndte at smile til de blå mænd (Lægerne i isolationsdragerne) 

De tog nogen billeder af hende og sendte ind til nogen andre læger, som så vurderede at det bare var 3 dages syge. Så det var heldigvis ikke alvorligt, men man bliver da bange når egen læge, ikke ved hvad hun fejler. Hun har det godt nu, men stadig pylrede, det klart med nye tænder☺️ 

Ingen kommentarer endnu

Vær den første til at give en sprød kommentar ;)

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Mor politiet